Certificate

 


1. CERTIFICAT FSC® 

     Suntem fericiți să anunțăm finalizarea certificării FSC® al firmei noastre pentru produsele scări pentru pod și scări       zugravi. Credem că este un pas mărunt dar important pentru un viitor sustenabil.

FSC® este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit apărută în anul 1993 pentru a promova un management forestier responsabil în pădurile din întreaga lume.

     Prin cumpărarea de produse din lemn certificate, se asigură că lemnul utilizat în produsul respectiv provine din păduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice și ecologice.

     Codul nostru de licență este FSC® C140203.

 


 

2. CERTIFICAT OHSAS (expirat)

Firma noastra a reusit sa primeasca certificatul prin recunoasterea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale in conformitate cu cerintele  OHSAS 18001:2007.

      In societatea moderna promovarea conditiilor de siguranta si sanatate la locul de munca si asigurarea unui mediu de lucru confortabil, respectarea normelor legislative si mentinerea unei bune reputatii a afacerii reprezinta aspecte ce trebuie luate in considerare de catre orice organizatie de succes.

   Implementarea si certificarea unui sistem de management al securitatii si sanatatii ocupationale constituie un instrument eficace pentru organizarea si concentrarea eforturilor unei organizatii in vederea unei mai bune controlari si gestionari a riscurilor profesionale (accidente, incidente si boli profesionale) si a inbunatatirii considerabile a performantelor profesionale.

      OHSAS 18001:2007 reprezinta un model de lucru pentru organizatiile care doresc un control mai bun asupra riscurilor profesionale. Acesta a fost gandit pentru a completa sistemele de management al calitatii si respectiv de mediu si se bazeaza pe cerintele explicite pentru o gestionare cat mai eficienta a riscurilor profesionale si crearea unei culturi de prevenire in randul angajatiilor.