Cum cumpar


 

Aveţi 3 modalitati de a cumpara produsele noastre:

1. Internet
Prima modalitate este prin intermediul internetului. Puteti comanda produsele pe stoc, pe webshop-ul nostru dupa ce creiati un cont. In curand veti fi contactat de un agent de vanzare al firmei noastre pentru detalii referitor la comanda DVS.

2. Telefon

A doua modalitate de cumparare este prin telefon. Puteți suna la numărul de telefon: 0740 494 695 si vorbiti cu un agent de vanzare de la care puteti comanda produsul si care poate sa va dea informatii despre produsul respectiv.

3. Distribuitori

Al treilea modalitate de cumparare este cea prin distribuitorii nostri care sunt dispusi sa va informeze despre produsele noastre si care au autoritatea de a vinde produsele firmei Profil. Pe distribuitorii nostrii îi puteti gasi în meniul “distribuitori”. Pe seitul fiecarui distribuitor gasiti adresele magazinelor in apropierea DVS. Livrarea produsului comandat:


1. Cea mai rapida modalitate de a primi produsul comandat este prin posta rapida.

Livrarile in tara se fac prin curier rapid (www.urgentcargus.ro). Cheltuielile de transport sunt suportate de către client. În 24 de ore produsul comandat din stoc este livrat la adresa specificată de client.

Poate sa fie diferente de cost la livrarea produselor comandate. Puteti verifica pe seitul urgentcargus daca exista suprataxare la adresa DVS sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

2. O alta modalitate de a livra produsul este prin logistica noastra. 

Acest serviciu va costa o taxa minima fixa, dar termenul de livrare de obicei este mai lunga (poate sa dureze intre 1-8 saptamani) si produsul nu v-a fi livrat neaparat la adresa clientului ci este nevoie de a deplasa la o adresa de intilnire cu soferii nostrii.

3. Produsele comandate pot fi ridicate si de la punctul de lucru al firmei din Reghin.

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei. Multumim pentru intelegere.