Despre noi


 


Firma S.C. PROFIL IMPORT-EXPORT S.R.L. a fost înfiinţatã în anul 1991 în România cu capital român 100 %. Este o afacere familialã având ca principal obiect de activitate prelucrarea lemnului.

Firma este situatã în oraşul Reghin care este vestit pentru prelucrarea lemnului. Poziţia favorabilã a localitãţii în apropierea munţilor Gurghiu şi Cãlimani cu suprafeţele lor întinse de pãdure reprezentau o adevãratã provocare pentru localnicii întreprinzãtori. Meşteşugul lemnului este încă viu în acestã zonã.

Societatea comercialã PROFIL la început fabrica diferite produse din lemn pentru piața internã. În timp s-a apucat de producerea a diferite mici mobiliere, scãri mansarde şi alte diferite produse din lemn masiv pentru Olanda, Ungaria şi România. Produsele fãcute de firma PROFIL sunt realizate conform standardelor europene folosindu-se lemn masiv de fag, stejar, brad și plop.

În prezent este unul dintre cele mai mari firme care produc scări pentru mansardã în România. Deține aproximativ 30% din piaţa internã a acestui produs.

 Având o experiențã de 15 ani în producerea scării de pod, garantãm o calitate superioarã şi un preţ foarte bun. Avem ca partneri cele mai mari magazine şi depozite de materiale de construcţii naţionale şi internaționale. Cu o echipã de managemant activ şi inovativ, avem în prezent mai mult de 120 de parteneri în toate ţara.

În anul 2006 PROFIL s-a extins pe noua platformã de producţie în Reghin (prima fiind în Vãlenii de Mureş situată la 10 km distanță de Reghin). Cu aceastã extindere firma deţine 2 platforme de producţie cu o suprafaţã totalã 70000 mp., şi o suprafațã construitã de 20000 mp. În prezent în aceste 2 hale industriale lucreazã aproximativ 100 de angajaţi.

În viitor PROFIL își propune îmbunătățirea competitivității firmei prin modernizarea producţiei ăn concordanță cu normele europene, și cucerirea altor pieţe din Europa. Politica noastră este garantarea satisfacției maximã a clientului prin produsele oferite de noi. Cu același scop am lansat și pagina de web a firmei în 2006.

Echipa managerialã